نحوه پخت برنج نعمت

خلاصه
1404/02/07

**طرز پخت برنج نعمت به روش کته (دَم‌پخت)** **مواد لازم:** - برنج نعمت: ۳ پیمانه - آب: ۴٫۵ پیمانه - نمک: ۱ قاشق غذاخوری - روغن یا کره: به میزان لازم - زعفران دم‌کرده (اختیاری):



**طرز پخت برنج نعمت به روش کته (دَم‌پخت)**

**مواد لازم:**
- برنج نعمت: ۳ پیمانه
- آب: ۴٫۵ پیمانه
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن یا کره: به میزان لازم
- زعفران دم‌کرده (اختیاری): ۱ قاشق چایخوری

**مراحل پخت:**

۱. **شستشوی اولیه:**
- برنج را در ظرفی بزرگ ریخته
- ۳ بار با آب سرد بشویید تا آب شفاف شود
- در آخرین مرحله آب را به آرامی تخلیه کنید

۲. **خیساندن:**
- برنج شسته شده را با ۳ پیمانه آب ولرم و نمک مخلوط کنید
- حداقل ۱ ساعت و ترجیحاً ۲ ساعت بگذارید بماند

۳. **پخت اولیه:**
- در قابلمه مناسب، ۴٫۵ پیمانه آب را بجوش آورید
- برنج خیس‌خورده را آبکش کرده و به آب جوش اضافه کنید
- حرارت را روی متوسط تنظیم نمایید

۴. **کنترل پخت:**
- پس از ۸-۱۰ دقیقه چند دانه برنج را امتحان کنید
- باید نرم باشد اما شکل خود را حفظ کرده باشد
- در صورت نیاز نمک اضافه کنید

۵. **آبکش کردن:**
- برنج را در آبکش ریخته و آب آن را کاملاً تخلیه کنید
- اجازه دهید ۵ دقیقه در آبکش بماند

۶. **تهیه تهدیگ:**
- در ته قابلمه ۲ قاشق روغن یا کره بریزید
- می‌توانید از سیب‌زمینی ورقه‌ای یا نان لواش استفاده کنید

۷. **دم‌کردن:**
- برنج را در قابلمه ریخته و به شکل مخروطی درآورید
- ۴-۵ سوراخ عمیق در برنج ایجاد کنید
- ۱ قاشق روغن آب‌شده روی آن بریزید
- حرارت را ۵ دقیقه زیاد سپس کم کنید
- دم‌کنی گذاشته و ۳۰-۴۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید

**نکات طلایی:**
- برنج نعمت به آب کمتری نسبت به برخی ارقام نیاز دارد
- برای عطر بهتر می‌توانید هنگام دم‌کردن چند برگ بو اضافه کنید
- اگر برنج سفت شد، کمی آب جوش روی آن ریخته و ۱۰ دقیقه دیگر دم کنید
- زعفران را در مرحله آخر برای رنگ زیبا اضافه نمایید

**زمان‌بندی:**
- خیساندن: ۱-۲ ساعت
- پخت و دم‌کردن: حدود ۱ ساعت
- زمان کل: ۲-۳ ساعت

**ویژگی‌های برنج نعمت پخته‌شده:**
- دانه‌های کشیده و یکدست
- قد کشیده و سفید
- عطر ملایم و دلپذیر
- حالت دانه‌دانه و غیرچسبنده

**مزایای برنج نعمت:**
- مقاومت بالا در برابر بیماری‌ها
- عملکرد خوب در شرایط مختلف آب و هوایی
- کیفیت پخت عالی و دانه‌دانه شدن مناسب

این روش پخت، برنج نعمت شما را کاملاً قد کشیده و خوش‌عطر می‌کند و برای مصرف روزانه و مهمانی‌ها مناسب است. برنج نعمت پخته شده به این روش تا ۲ روز در یخچال کیفیت خود را حفظ می‌کند.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
فروش انواع برنج های عنبربو
قم
فروشنده
برنج ایرانی
قزوین
فروشنده
برنج هاشمی
زاهدان
فروشنده
برنج عنبربو
سمنان
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09141492143 (ارومیه)
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )