نحوه پخت برنج هاشمی

خلاصه
1404/02/07

**طرز پخت برنج هاشمی به روش کته (دَم‌پخت)** **مواد لازم:** - برنج هاشمی: ۳ پیمانه - آب: به میزان لازم (حدود ۴.۵ پیمانه) - نمک: ۱ قاشق غذاخوری سرپر - روغن یا کره: به مقدار لازم



**طرز پخت برنج هاشمی به روش کته (دَم‌پخت)**

**مواد لازم:**
- برنج هاشمی: ۳ پیمانه
- آب: به میزان لازم (حدود ۴.۵ پیمانه)
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
- روغن یا کره: به مقدار لازم

**مراحل پخت:**

۱. **شستشوی برنج:**
- برنج را در یک ظرف بزرگ ریخته و با آب سرد بشویید.
- این کار را ۲-۳ بار تکرار کنید تا آب شفاف شود.

۲. **خیساندن برنج:**
- برنج شسته شده را با آب ولرم و نمک مخلوط کنید.
- اجازه دهید ۱ تا ۲ ساعت بماند (این مرحله به قد کشیدن بهتر برنج کمک می‌کند).

۳. **آبکشی:**
- برنج را در آبکش ریخته و آب آن را کاملاً تخلیه کنید.

۴. **جوشاندن آب:**
- در قابلمه مناسب، آب را به جوش آورید.
- مقدار آب باید حدود ۱.۵ برابر حجم برنج باشد (برای ۳ پیمانه برنج، ۴.۵ پیمانه آب).

۵. **اضافه کردن برنج:**
- برنج آبکش شده را به آب جوش اضافه کنید.
- حرارت را متوسط نگه دارید.

۶. **نمک سنجی:**
- وقتی برنج نرم شد (پس از حدود ۵-۷ دقیقه)، یک دانه را امتحان کنید.
- اگر نمک کافی نبود، می‌توانید مقداری نمک به آب اضافه کنید.

۷. **آبکش کردن:**
- وقتی برنج به اصطلاح "جان گرفت" (نرم شد ولی له نشد)، آن را آبکش کنید.

۸. **دَم کردن:**
- قابلمه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن یا کره در ته آن بریزید.
- می‌توانید از تهدیگ (نون، سیب زمینی یا نان لواش) استفاده کنید.
- برنج آبکش شده را به آرامی در قابلمه بریزید.
- با پشت کفگیر، برنج را به شکل مخروطی درآورید.
- چند سوراخ با دسته کفگیر در برنج ایجاد کنید.

۹. **حرارت دادن:**
- حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند.
- پس از ۵ دقیقه، حرارت را کم کرده و روی برنج را با دمکنی بپوشانید.
- اجازه دهید ۳۰-۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.

**نکات کلیدی:**
- برای برنج هاشمی بهتر است از آب بیشتری نسبت به سایر برنج‌ها استفاده کنید.
- اگر برنج شما سفت شد، می‌توانید مقدار کمی آب جوش روی آن بریزید و دوباره دم کنید.
- برای عطر بیشتر، می‌توانید در مرحله دم کردن، چند قطره آبلیمو به برنج اضافه کنید.
- بهترین نتیجه زمانی حاصل می‌شود که برنج پس از آبکش کردن کاملاً دم بکشد.

**زمان تقریبی پخت:**
- آماده‌سازی: ۱-۲ ساعت (شامل خیساندن)
- پخت: حدود ۱ ساعت

با این روش، برنج هاشمی شما کاملاً قد کشیده، دانه‌دانه و معطر خواهد شد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
فروش انواع برنج های عنبربو
قم
فروشنده
برنج ایرانی
قزوین
فروشنده
برنج هاشمی
زاهدان
فروشنده
برنج عنبربو
سمنان
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09141492143 (ارومیه)
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )